Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P55a18v22e26l 14H16e89m71e19k

11. 11. 2013 10:54

Myslím, že pan Klaus je velmi chytrý, než aby si neuvědomoval svoji současnou nepopularitu. Jsem si jistý, že tušil, že jeho podpora jakémukoliv politickému subjektu bude v těchto volbách fungovat jako polibek smrti. Jednoduše si svůj názor otestoval a potvrdil na uskupení, které mu je ukradené. Strana svobodných, které mimochodem velice fandím (a volím), je svými názory panu Klausovi blízká a pochybuji, že by riskoval její diskreditaci svoji podporou. Naopak tím, že je označil za viníky neuspěchu, zužitkoval svoji nepopularitu v jejich prospěch. Po volbách to má sice pramalý význam, nicméně do budoucna to může být pro jistou skupinu voličů impuls aby dali svůj hlas právě Svobodným.

1 0
možnosti
Foto

Ona ta podpora zas tak masivni nebyla. Popral jim mnoho uspechu a rakl, ze je volil. Takze asi jako Zeman SPOZ.

I s temi fotografiemi to bylo obdobne. Jak SPOZ tak HV ypouzivaly fotky prezidentu bez jejich souhlasu.

Proste nebyl lidrem te strany. Vyjadrit se mela Bobosikova.

1 0
možnosti
Foto

M39i20l19a65n 12D19u18d58k21a

11. 11. 2013 10:26

No to byste snad ani nebyl vy... ;-D. Vy už snad můžete překvapit jen sám sebe... Kdyby to dopadlo obráceně (jak v případě Klause, tak Zemana, neboť narcisové jsou to identičtí), to bylo zase v TV překlausováno a přezemanováno.

3 0
možnosti
VT

Jenom podotknu - pan Václav Klaus už není prezidentem a prosím nechte ho, ať si užívá klidu domova a netahejte ho zpět na politickou scénu. Stačilo.

0 1
možnosti
DM

Doporučil bych odstranit růžové brýle a konečně se na pana Klause podívat opravdu zblízka.Těch klopýtnutí, a některých z toho finančně velice výhodných, byla přece celá řada. Ani prezidentská amnestie Vás nepřesvědčila? A ta volební kampaň? Zcela podle

známého " Vrána k vráně...."

2 0
možnosti
Foto

AD : Mach

Já jej stále považuji i když s uvedenou výhradou za jednoho nevyznačnějších politiků uznávaného i v zahraničí  a prezidentská amnestie mně jenom ukázala, že naše soudy nejsou schopné ani za 15 let vynést rozsudek.

1 1
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2061x
Baví mě být každý den v pohybu, fyzickém i duševním. Obohacovat druhé a být obohacována.

Seznam rubrik