Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Star dance nesleduji, jméno Taťána Kuchařová mi cosi matně říká, mám pocit, že jí kdysi byly plné noviny. Neposoudím tedy, jestli byla lepší nebo horší, zvlášť ne když, jak se tu píše, se dostala do finále spolu s jinou, přibližně stejně dobrou ;-D Jedna z nich nakonec vyhrála. Víte, jak je přízeň davů vrtkavá, je bližší loterii než spravedlivému soudu. Vám bych doporučoval obrátit pozornost na nějaké jiné soutěže. Co byste říkala třeba běhu na 100 metrů? Tam rozhodují přesně změřené milisekundy, vše je zdokumentované, revidovatelné, pro subjektivní názor tam není místo. Určitě Vám to bude vyhovovat líp :-)

1 1
možnosti
MB

No, vidím to trochu jinak... Paní Táňa je, můžu to napsat - dokonalá. Tak trochu "vydrilována", vedena, což nemyslím vůbec-ani, jako výčitku! Na druhé straně určitá "nedokonalost", daleko více přirozeného citu, emocí (tím nechci říci, že ho paní Táňa nemá) a proto vyhrála. Nedá se to interpretovat i takto? MB

1 0
možnosti
ZB

Máte pravdu.Tento pořad je vždy tím jediným co na TV sleduji. Inteligentně vtipný Marek Eben, krása a elegance pohybu,hudba...díky ČT za takový pořad.Ta nejlepší nevyhrála, byla moc krásná a opravdu nejlepší - to se v závistivém Česku neodpouští...

0 2
možnosti
VH

V úvodu máte pravdu.

  Ovšem důvod neúspšchu lze nalézt i jinde: v infantilním fanděním Ondřeje Brzobohatého. To infantilní je důležité - vím, že odradilo mnoho diváků.  Navíc může být fandění syna paní Hany Gregorové pro mnohé polibkem smrti.

  Obávám se, že toto byly ony hlavní důvody, proč o špičku lodi (nechce se mně psát o prsa) nevyhrála Taťána.

1 1
možnosti
VH

PS: Já jsem nikdy žádné hlasovací SMS neposílal ani posílat nehodlám. ČT platím nesmyslnou daň, nemusím ještě přispívat šesti kačkami z SMS.

1 0
možnosti
PA

P97e91t89r 55A82g82u59l47á37r

22. 12. 2013 1:15

Jak vidím, je nás víc kdo už nekoukáme na "televizi". Televizi sice máme, ale pouštíme na ní jen pohádky dětem z přehrávače. Má to svoje výhody. Nemusíme koukat na reklamy. Pustíme si něco jen když máme náladu. Nepřizpůsobujeme své biologické potřeby přestávkám mezi pořady. A nakonec - nežijeme televizí. Nemusíme řešit křivdy, které mají dramaturgové, scénaristé a režiséři před sebou na papíru a podle kterých se všechny pořady odvíjí. Víme, že i zpravodajství má svého kameramana, scénáristu, osvětlovače, dramaturga a střihače a tak na ně nekoukáme. A řekl bych že to ví i slečna Kuchařová a není jí to líto. Nakonec, je součástí toho scénáře.

1 0
možnosti
AN

No tak to zas tak neprožívejte:-), mně se taky sice  víc líbila Kuchařová, tančila skvěle, má krásnou postavu, pro tanec jako stvořenou a navíc je sympatická, ale že bych z toho byla nanic, že nevyhrála, hm. Taťánu může těšit, že ji pan Chlopčík označil za nejlepší tanečnici všech ročníků StarDance a má pravdu, i kdyby dostala Anička nevím kolik SMS. Aničce gratuluji, taky tančila velice dobře, ale Taťána přece jen líp.

1 0
možnosti

Nevyhrála moje favoritka, nastal konec světa. Češi jsou závistivé svině ;-D

Štěstí že nemám televizi, tudíž mě podobné pitomosti míjí.

3 0
možnosti
VW

Přesně tohle jsem si při čtení blogu říkal.

2 0
možnosti
RK

On nevyhrál Vladko? 8-o

3 0
možnosti
SH

Takže na vlastní oči teď vidím, jak vypadá tak, která sleduje Stardance. I s popisem děje.

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2061x
Baví mě být každý den v pohybu, fyzickém i duševním. Obohacovat druhé a být obohacována.

Seznam rubrik