Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..jen drobnost....členit text do odstavců je dobré...ale čeho je moc toho je příliš...;-)

0 0
možnosti
Foto

Víte, on je rozdíl v tom, když někdo slušně sdělí svůj názor na věc - tak, jako jste to třeba právě udělala Vy,  a když to někdo s odpuštěním vyplivne, jako to udělal třeba pan Macek. Nadává těm padlým do žoldáků, přesto každý z nich projevil mnohem více odvahy tím, čím byli, než prokazuje pan Macek pliváním na jejich památku. I kdyby byli nepřáteli pana Macka - přesto by bylo čestné, kdyby si jejich odvahy vážil. Tak to totiž velicí muži vždy měli...

0 0
možnosti

Macek ani Mach nemají žádné morální právo se k něčemu takovému vůbec vyjadřovat, ani jeden nic nedokázal a pro stát nic neudělal, oba pouze na státu parazitují. Macek se zapsal do dějin pochybnou privatizací knižního velkoobchodu a fackou Rathovi zezadu. Mach je ještě "cucák", čistý teoretik, dogmatik a fanatik, který v praxi nikdy nepůsobil.

3 4
možnosti

Myslím si, že na názor má právo úplně každý.

5 0
možnosti

Voják ve válce bohužel musí počítat i s nejhorším. To, co se děje za divadlo, je skutečně přehnaná šaškárna. Každého života je škoda. Ale nic se nemá přehánět, například sirény...Nebylo už tu něco podobného?

4 0
možnosti
Foto

Vážně nechápete, že v případě sirén a zvonů šlo hlavně o to, prokázat pozůstalým rodinám, že si jejich synů jako země vážíme? Vím, že jim to v jejich žalu vůbec nepomůže, ale je to gesto, které si může dovolit každá země. Měla by...

0 0
možnosti

Paní autorko,  co si napřed zjistit definici označení "žoldák" které je pro jinou osobu (například pro vojáka) urážkou. Pak byste se nemusela ztrapňovat jako třeba pan Mach.

1 3
možnosti
Foto

Paní, to, co sdělil Mach a pan Macek je vrcholem hulváství a neúcty k padlým vojákům Naši vojáci nejsou žoldáci, kteří se nechajínajímat za úplatu. Jsou to vojáci demokratické země. Do Afganistánu, do operacejako je ISAF je poslali politici demokratické země zvolení do obou komorparlamentu.  Šli bojovat proti ideologii,která je stejně nebezpečná jako nacismus a komunismus.  Rozhodnutí poslat vojáky do Afganistánu serozhodlo 41 zemí a to se souhlasem prozatímní afgánské vlády. Tento krok bylschválen RB OSN v rezoluci č. 1386.  Neboť mezinárodní společenství uznalo, že jezde reálné nebezpečí rozšíření této ideologie do celého světa a rozhodlo sezakročit dříve než tato ideologie získá na takové síle, že ji bude obtížnézastavit.

5 5
možnosti
Foto

obsah dobrý, ale ty složený slova, to je děs;-€

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2061x
Baví mě být každý den v pohybu, fyzickém i duševním. Obohacovat druhé a být obohacována.

Seznam rubrik