Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Z vašeho "o autorovi":

"Obohacovat druhé a být obohacována."

No, to jste nás tedy obohatila, paní šašková. Hnojem vaší mysli.

1 0
možnosti
Foto

Teda vy jste to zjednodušila! Mohla jste rovnou napsat, že s adopcemi dětí homosexuálními páry nesouhlasíte.

Velice hloupý článekRv

6 1
možnosti
Foto

Ach jo. Pár blbečků se bude posmívat. To samé dělají, když je dítě jakkoliv odlišné (tlusté, neprůbojné, chudé, jedničkář..)

  Láska a péče dvou jedinců stejného pohlaví bude vždy lepší, než pobyt v DD.

5 0
možnosti
Foto

Z této dramatické scénky, nad kterou jedno oko nezůstalo suchý, je patrno, že autorka holduje televizním seriálům a že to nezůstalo bez následků. Kromě toho ji neadekvátně zneklidňuje představa gay-sexu. Je pravděpodobný, že dítě se dvěma tatínky si občas vyslechne nějakou narážku, ale těžko může být něco krutějšího než "nikdo tě nechce a proto seš v děcáku". Musíte na sobě ještě hodně pracovat, paní Šašková.

7 0
možnosti
PBR

Promiňte, ale pokud založíme život na předsudcích a netoleranci, nemůžeme se prostě nikdy pohnout z místa. Netuším jak jste to měla doma Vy, nebo jak to mají Vaše děti, ale já své rodiče nikdy hekat neslyšel a ani jejich sex jsem nesledoval a nezajímal mě, no a podobně to mají moje děti. Pokud jsme s manželkou doma sami užíváme si bez kontroly, pokud jsou doma děti, chováme se prostě tak, že jsou doma..A s dětmi od mala hovoříme o všem, tedy i o sexu tak jako by to nebyly naše děti, ale naši kamarádi. A jak dcera tak i syn naprosto dokonale ví jak se rodí děti a také ví, že spousta dětí by za jak píšete tátu a tátu dala celé své srdce. Je to vážně smutné, že v lidech jsou tak hluboce zakořeněny předsudky. Zkuste pro odlehčení juknout na Ǔčastníky zájezdu. Hezký den:-)

4 1
možnosti
MK

Nesouhlasím s Vámi. Homosexualita je přírodní anomálie a nijak ji neodsuzuji. Je jistě nutné vytvořit ve společnosti takové podmínky, aby tito LIDÉ mohli žít důstojný život. Řekl bych, že se za posledních 20 let pro to dost udělalo.

    Ale aby společnost záměrně svěřovala výchovu opuštěných dětí do nestandartního prostředí, je stejné, jako vyhledávat fenu, která  by odkojila opuštěná koťata.

0 1
možnosti
ZH

Taky vidím jako hlavní problém nepoučené a zlé děti heterosexuálů.:-)

3 1
možnosti
MK

Jen muškou bych chtěl být u toho, jak předpubertálním dětem budete objasňovat, jaký že to mají homosexuálově sex.( A když už, co jim v té hlavince zůstane?!)

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2061x
Baví mě být každý den v pohybu, fyzickém i duševním. Obohacovat druhé a být obohacována.

Seznam rubrik